Programme Index

Discover 10,000,392 listings and 227,443 playable programmes from the BBC

Results 1 to 20 of 375 for your search filters
Filter by channel

Olympics

2016

Day 10 BBC Two: 12.50-13.45

Duration: 55 minutes

First broadcast: on BBC Two ScotlandLatest broadcast: on BBC Two HD

Swimmer Keri-anne Payne begins her bid for an elusive Olympic title in the women's 10km open water marathon, while Dina Asher-Smith is in action on the track over 200m. Show more

Contributors

Director:
Colm Harty

Olympics

2016

Day 10 BBC Two: 18.00-19.00

Duration: 1 hour

First broadcast: on BBC Two ScotlandLatest broadcast: on BBC Two HD

Hazel Irvine introduces live artistic gymnastics, with the lord of the rings decided at the Rio Olympic Arena, and the quarter-finals of the Men's Doubles Badminton.

Contributors

Presenter:
Hazel Irvine
Director:
Colm Harty

Olympics

2016

Day 12 BBC Two: 13.00-13.45

Duration: 45 minutes

First broadcast: on BBC Two WalesLatest broadcast: on BBC Two Northern Ireland

Ashton Eaton of the USA begins the defence of his decathlon title with the 100m. It is also the opening round of the women's golf competition. Show more

Contributors

Director:
Colm Harty

Olympics

2016

Day 13 BBC Two: 13.00-13.45

Duration: 45 minutes

First broadcast: on BBC Two ScotlandLatest broadcast: on BBC Two HD

Hazel Irvine introduces live finals in the canoe sprint. And in the Olympic Stadium, the decathlon continues with the 110m hurdles. Show more

Contributors

Presenter:
Hazel Irvine
Director:
Colm Harty

Olympics

2016

Day 13 BBC Two: 18.00-19.00

Duration: 1 hour

First broadcast: on BBC Two ScotlandLatest broadcast: on BBC Two HD

Hazel Irvine introduces live boxing semi-finals, including the women's flyweight division in which Great Britain's Nicola Adams is the reigning champion.

Contributors

Presenter:
Hazel Irvine
Director:
Colm Harty

Olympics

2016

Day 9 BBC Two: 17.00-18.30

Duration: 1 hour, 30 minutes

First broadcast: on BBC Two ScotlandLatest broadcast: on BBC Two HD

Live coverage of events where British Olympians are expected to have medal chances - the men's golf and the men's floor final in gymnastics. Show more

Contributors

Presenter:
Hazel Irvine
Producer:
Vicky Cotton
Director:
Colm Harty

Olympics

2016

Day 8 BBC One: 12.45-17.00

Duration: 4 hours, 15 minutes

First broadcast: on BBC One HDLatest broadcast: on BBC One Wales

Hazel Irvine introduces live coverage from day eight of the 2016 Rio Olympics, including rowing, the heptathlon long jump and the first round of the men's 100m. Show more

Contributors

Presenter:
Hazel Irvine
Director:
Colm Harty

Olympics

2016

Day 14 BBC Two: 13.00-13.45

Duration: 45 minutes

First broadcast: on BBC Two ScotlandLatest broadcast: on BBC Two HD

Four events get underway in the canoe sprint, including Britain's Liam Heath in the kayak singles 200m. In tae kwon do, the bids begin for glory in the under-80kg category. Show more

Contributors

Director:
Colm Harty

Olympics

2016

Day 11 BBC One: 13.45-18.00

Duration: 4 hours, 15 minutes

First broadcast: on BBC One WestLatest broadcast: on BBC One Wales

Live coverage from day 11 of the Rio Olympics, including the men's triple jump and women's discus finals, the men's 200m first round and the medal race in the men's finn sailing. Show more

Contributors

Director:
Colm Harty

Olympics

2016

Day 2 BBC Two: 18.00-19.30

Duration: 1 hour, 30 minutes

First broadcast: on BBC Two ScotlandLatest broadcast: on BBC Two HD

Hazel Irvine presents live coverage from day two of the Rio 2016 Olympics. Katie Ledecky is expected to be a star of the Rio Games - the American goes in the 400m freestyle heats. Show more

Contributors

Presenter:
Hazel Irvine
Producer:
Vicky Cotton
Director:
Colm Harty

Olympics

2016

Day 1 BBC One: 12.10-18.00

Duration: 5 hours, 50 minutes

First broadcast: on BBC One HDLatest broadcast: on BBC One Wales

Hazel Irvine presents live coverage of day one of the 2016 Olympics from Brazil. Chris Froome will be hoping to make it a golden start as he competes in the cycling road race. Show more

Contributors

Presenter:
Hazel Irvine
Producer:
Vicky Cotton
Director:
Colm Harty